Csomagok

Különböző modulok, különböző igényekhez. Válassza csomagunkat, és kérje további sportspecifikus megoldásainkat. Kezdetektől az olimpiai címig!

AthLive

  • Gratulálunk! A belépő szintű csomagunkkal, Ön már megtett azt a bizonyos első lépést afelé, hogy az egyesülete hatékonyságát és sikerességét egy új szintre emelje belépő szintű csomagunkkal.

AthPro

  • Ez a csomag azoknak az egyesületeknek készül, akik nem félnek jobbá válni és hajlandóak tenni ezért. A professzionalizmus nem egy állapot, hanem egy folyamat. Legyenek Önök, akik egy lépéssel mindig a többiek előtt járnak.

AthAlpha

  • Az abszolút bajnok, nem csak bajnokoknak. A csomag segítségével válhatnak Önök igazi úttörővé. Minden szaktudásunk, és kutatásunk ebben a csomagban összpontosul, hogy támogassuk valamint elősegítsük bajnoki ambícióit.

Személyre szabott

  • Különleges igényekre szóló speciális megoldások. Egyedi igényeire szabjuk megoldásainkat, hogy végérvényesen is bajnokká avathassuk egyesületét.
Növekedjen velünk

Elősegítjük sportegyesületének növekedését. Számunkra nem az számít, hogy jelenleg milyen szintet képvisel az egyesülete, hiszen méretétől függetlenül támogatjuk a céljainak elérésében. Mindig van hová fejlődni, a kérdés az, hogy holnap kezdjük el, vagy már tegnap megtettük.

Legyen a közösségünk része

Az Athletic Vision nem csak egy szoftver, vagy egy brand, az Athletic Vision, az akik alkotják. Legyen részese egy elit közegnek, akik strukturáltan és célorientáltan tevékenykednek a sikerek elérésének érdekében a jövő technológiáját felhasználva.

Lépjen a következő szintre

Készen áll a fejlődésre? Igazán nem is számít, hiszen feladatunk ennek az elősegítése és megvalósítása. Az Athletic Vision egy lehetőség, amely segítségével egyesülete hatékonysága napról napra exponenciálisan növekedhet.

Szüntesse meg bármikor
Kötöttségek nélkül! Amennyiben úgy érzi, hogy a kitűzött céljai nem a várt ütemben haladnak bármikor megszüntetheti vagy újratárgyalhatja az együttműködési konstrukciót, kötbér és extra költségek nélkül. Egy dolgot azonban akkor is biztosítunk, ha együttműködésünk a végéhez ér, közösséget, ami visszavár, segít és fejleszt!