Rólunk

A mi történetünk

Profi sportolói pályafutásunk, végtelen kilóméter, könny és verejték során többször tapasztaltuk, hogy valami hiányzik. Valami apróság, amitől mi is felérhetünk a legjobbak közé.

A legnagyobb versenyeken a sportolók terveit aprólékosan készíttetik el, legtöbbször Excel és Word segítségével, hogy támogassák a sportolókat a felkészülés és a versenyek során. 

Az Excel és a Word használata azonban időigényes, rugalmatlan a különböző sportágak kezelésében és a funkciói korlátozottak, folyamatos fejlesztést igényelnek. A 21. század sportolóinak egyre csak növekszik a digitalizáció adta lehetőségek iránti igénye. Az edzésnapló egyszerű és gyors nyilvántartása, az adminisztráció rövidítése, játékos engedélyek igazolása mind olyan teher, amelyen a sportolók csak túl szeretnének lenni gyorsan és egyszerűen. 

Profi pályafutásunk során nem találtuk meg azt az eszközt, amely alkalmas lett volna az elvárásainknak, hogy tovább vigyen a következő lépcsőre.

Egy új álom

Ekkor egy új álom született: egy eszköz, amely képes egyéni és strukturált edzéstervek megteremtésére egy motiváló közegben. Tudást tárol, tapasztalatot cserél más edzőkkel, optimálisan támogatja a sportolókat és minimálisra szorítja az adminisztratív erőfeszítést. Röviden: több idő van az edzésre és a sportolók személyes támogatására!

2019-ben megkezdtük az Athletic Vision fejlesztését. Az Athletic Vision rendszerét edzéstervező, és egyesület monitorozó eszközként fejlesztjük a mai igényeknek megfelelően, és azért jött létre, hogy megbízható eszközként segítse a vezetők mindennapi munkáját és hogy a sportolók minden szinten való támogatását elősegítse; az amatőrtől a legjobb sportolókig.

Az Athletic Vision rendszer új szabványokat állít fel az élsport terén, és állandó szerepet játszik a sportiparban.

Hogyan dolgozunk?

Szeretnénk a legkiválóbb szolgáltatást nyújtani ügyfeleink számára, ezért ügyfeleinket szorosan bevonjuk a fejlesztési folyamatainkba, és minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a partnereink meglátásait és csapatunk megoldásait ötvözve olyan rendszert fejlesszünk ki amely elősegíti a sportszervezetek egyszerűbb, gyorsabb, hatékonyabb működését.

Mi egy olyan dinamikus és motivált csapat vagyunk, akik szeretnének valami újat alkotni, és a sikereket közösen ünnepelni. Start-up kultúrában élünk és mindennel, ami vele jár: rugalmas munkaidő, rugalmas munkahely, nyitott irodák, kölcsönös támogatás, csapatszellem és szórakozás.

A csapatunk

A csapatunk olyan sportolókból és program fejlesztőkből áll, akik a több éves tapasztalataikat felhasználva igyekeznek egy olyan felhasználóbarát szoftvert fejleszteni, ami nem csak elősegíti a gördülékenyebb egyesületi működést, de hatékonyabbá teszi a sportolói teljesítményt a beépített moduláris rendszer által. 

Célunk, hogy az egyesületi vezetők a vezetéssel, edző az edzettel, sportoló a sporttal töltse az értékes idejét.